Fonds Tilburg Akkoord 2.0

In maart 2019 is het Tilburg Akkoord beëindigd. De samenwerkingspartners van het oorspronkelijke Tilburg Akkoord (Tilburgse corporaties en gemeente) hebben besloten dat er een Tilburg Akkoord 2.0 komt met een looptijd van 2020 tot en met 2022.

Doelstelling Tilburg Akkoord 2.0

Met Tilburg Akkoord 2.0 willen we bijdragen aan de verbreding en versterking van de sociale basis en sociale veerkracht in de wijken van Tilburg (inclusief de agenda’s Wonen en Arbeidsmarkt). Tilburg Akkoord 2.0 (en de inzet van Tussenheid013) sluit hier nadrukkelijk op aan door middel van het ondersteunen bij het verduurzamen van burgerinitiatieven en maatschappelijke start-ups. De aanvragen moeten direct bijdragen aan de doelstellingen van de wijken met een PACT en de uitgangspunten van Agenda Sociaal 013.

Aanvragen | let op: aanvragen is niet meer mogelijk maar wel helpen je wel graag verder

Wil je een aanvraag doen bij het fonds? Lees dan eerst de spelregels. Neem voor het doen van een aanvraag eerst even contact op! Alle aanvragen lopen via Tussenheid013 en worden door een onafhankelijke adviescommissie beoordeeld. Twijfel je na het lezen van de informatie of jouw initiatief in aanmerking komt voor ondersteuning? Hier vind je een overzicht van alle initiatieven waar wij het afgelopen jaar een financiële bijdrage aan gegeven hebben. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Data bijeenkomsten 2022

Wil je een aanvraag doen? Naar verwachting is na de eerstvolgende bijeenkomst het fonds leeg. Aanvragen is niet meer mogelijk.

De komende vergaderdata :

  • 25 februari 2022 aanvragen tot uiterlijk 18 februari 2022
  • 8 april 2022 aanvragen tot uiterlijk 1 april 2022
  • 17 juni 2022 aanvragen tot uiterlijk 10 juni 2022 LET OP: verzet naar 8 juli 2022, aanvragen tot uiterlijk 1 juli 2022
  • 28 oktober 2022 aanvragen is niet meer mogelijk
  • 18 november 2022 aanvragen is niet meer mogelijk

Gegevens aanvrager

Vul hieronder de gegevens in van de aanvrager. Bij organisaties moet de aanvraag gedaan worden door een rechtsgeldige vertegenwoordiger.

Wil je hulp bij het invullen? Stuur dan een mailtje naar post@tussenheid013.nl, dan nemen wij contact met je op.


Omschrijving

Vul de vragen hieronder zo compleet mogelijk in. Wil je hulp bij het invullen? Stuur dan een mailtje naar post@tussenheid013.nl, dan nemen wij contact met je op.


Organisatie

Vul de vragen hieronder zo compleet mogelijk in. Wil je hulp bij het invullen? Stuur dan een mailtje naar post@tussenheid013.nl, dan nemen wij contact met je op.


Financieel

Vul de vragen hieronder zo compleet mogelijk in. Wil je hulp bij het invullen? Stuur dan een mailtje naar post@tussenheid013.nl, dan nemen wij contact met je op.


Overige opmerkingen


Ondertekening

Geef hieronder aan wie de aanvraag doet. Voor organisaties moet dan iemand zijn die tekeningsbevoegd is.

Voor de beoordeling is minimaal een begroting nodig. Een projectplan is wenselijk. Met de knop hieronder kun je maximaal 3 bestanden uploaden.

Lukt dat niet? Dan kun je ze ook per mail versturen naar post@tussenheid013.nl onder vermelding van je naam en de naam van je plan.


Indienen

Als je op onderstaande knop drukt, wordt je aanvraag verstuurd naar Tussenheid013. Je krijgt een kopie van de aanvraag in jouw eigen mailbox. Je kunt na versturen ook een afdruk maken van de pagina.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, dan nemen we contact met je op. We houden je op de hoogte van de status van jouw aanvraag.