STROOM rijdt!

Het STROOMt!

Het idee voor STROOM ontstond in 2017

Jael Nouhet: ‘Bij mij ontstond het idee voor een stadsbus die aanbieders en consumenten in het buitengebied zou kunnen verbinden. Dat idee kreeg meer waarde met het horen van de noodzaak van vervoer voor basisschoolkinderen. Het gaat dan in het bijzonder om het verbinden van de scholen en cultuur en educatieaanbieders in de regio. Ik werkte het originele plan uit, maar het zou nog even duren voordat het zijn huidige vorm kreeg. Ondertussen ging het plan wel rond bij diverse belanghebbers en geïnteresseerden. Er vonden gesprekken plaats met betrokken personen, al dan niet verbonden aan een organisatie en er werd onderzoek gedaan. Uiteindelijk resulteerde dat in een serieuze samenwerking met TPrimair en Tussenheid013.

We schrijven eind 2019: het oorspronkelijke idee is getransformeerd tot een werkbaar plan, aangepast aan de behoefte van deze tijd. We hebben een budget en er worden afspraken gemaakt over de uitvoering van een pilot.’

‘We kunnen van start!’

En nu, in juli 2020, zodra de coronamaatregels het weer toelieten, is de eerste rit gemaakt! Wij feliciteren STROOM en hopen dat ze na de zomervakantie volop verder kunnen gaan. Meer weten? Kijk even op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *